Postil·la Certificat de Matrimoni

El tràmit de la postil·la del faig per al Certificat o Acta de Matrimoni, cconsisteix a afegir a un document públic una secció o segell, per certificar que són autèntics i realment emesos per un país signant del «Conveni de l’Haia» (5/10/1961), per evitar el tràmit habitual de legalització de determinats documents Estrangers de caràcter públic, com el certificat de matrimoni.

Així, tots els països signants del conveni de postil·la, reconeixen aquests documents com a autèntics i vàlids de manera automàtica.

Quins documents es poden postil·lar? Documents públics

  • Certificat de Matrimoni oficial i internacionals
  • Documents judicials:  documents dimanants d’un o funcionari o d’una autoritat de la jurisdicció de l’Estat, així com els provinents del Ministeri Públic o d’un secretari, oficial o agent judicial.
  • Documents administratius.
  • Certificats oficials sobre documents privats (autentificacions notarials de signatures, dates, registres o modificacions).

Si necessiteu postil·lar un Certificat de Matrimoni del Registre Civil, heu de sol·licitar l’expedició de l’acta de Matrimoni omplint les dades registrals al formulari i triar l’opció de Postil·la de la Haia,  indicant el País de destinació del document i la finalitat del mateix. Des d’aquí els ho gestionem tot.

Matrimoni en un altre país

Si  heu contret matrimoni en un altre país i necessiteu el certificat de matrimoni internacional o plurilingüe, recordeu que nosaltres podem tramitar-lo, sempre que el matrimoni hagi estat registrat amb antelació a qualsevol Ambaixada o Consolat espanyol a l’estranger, o al Registre Civil Central de Madrid. Truqui’ns per resoldre qualsevol dubte que tingui.

Si us heu casat a Espanya i residiu a qualsevol país estranger i necessiteu el certificat de matrimoni, us l’enviem a qualsevol part del món.

A més, si ho necessita pot sol·licitar  la postil·la perquè tingui efectes en qualsevol país signant del Conveni de l’Haia.

Podeu sol·licitar Certificat de matrimoni literal online còmodament a través del formulari, així com sol·licitar certificat literal de matrimoni amb nota marginal de divorci ( sense cost addicional).

El nostre servei de tramitació de certificats és independent del Ministeri de Justícia i de qualsevol altra administració pública. Podeu realitzar aquest tràmit de forma gratuïta davant del Registre Civil d’Espanya competent.

Finalitat o motiu per legalitzar el vostre Certificat

A la vostra sol·licitud, indiqueu el motiu per legalitzar el vostre certificat de matrimoni amb Apostilla correctament, per exemple:

  • Nou matrimoni.
  • Tràmit de separació o divorci.
  • Accedir a la nacionalitat espanyola.
  • Obtenir la pensió.
  • Accés a una herència.
  • Per presentar davant d’organismes oficials.