Registre Civil de Badalona, ​​Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Santa Bàrbara 64, 08910 Badalona, ​​Barcelona
  • Telèfon: 934648610
  • Email: registrocivil.badalona@justicia.mju.es
  • Enllaç GPS: 41.4507807, 2.2426964
Registre Civil de Badalona, ​​Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9am – 14pm

Dimarts

9am – 14pm

Dimecres

9am – 14pm

Dijous

9am – 14pm

Divendres

9am – 14pm

Dissabte

Diumenge


Oficina del Registre Civil a Badalona, ​​Barcelona

Per realitzar qualsevol sol·licitud online relacionada amb la localitat de Badalona a Barcelona, ​​podeu accedir a la pàgina de certificats online.

El Registre Civil a Badalona es troba a Carrer de Santa Bàrbara, al triangle format per aquest carrer i el de Carrer Agustí Montal i Carrer del Rector. Per anar al lloc vegeu el mapa on podeu localitzar l’oficina mitjançant coordenades.

Registre Civil Badalona en línia

Els tràmits que necessiten realitzar-se al Registre Civil ara poden ser realitzats en línia. El Ministeri de Justícia posa a disposició dels ciutadans la seu electrònica on poden fer totes les gestions que necessitin.

Aquí podeu sol·licitar diferents certificats:

La quantitat d’inscripcions i tràmits que es poden realitzar en un determinat Registre Civil de manera en línia dependran del mateix, per la qual cosa no tots els Registres Civils ofereixen les mateixes facilitats.

Tot i això, la seu electrònica de cada Registre Civil compleix una funció important i és la d’estalviar el temps del sol·licitant i facilitar-ne la gestió.

Documents per a registre de naixement

Per a la inscripció del naixement del nadó, cal que els progenitors tinguin una bona organització dels papers que els van lliurant durant tot el procés del naixement, ja que cada paper és important per poder fer la inscripció.

El que és recomanable és que puguin tenir una carpeta destinada a tal fi on puguin guardar-los i així evitar que se’ls perdin.

Entre els documents necessaris per a la inscripció del naixement hi ha els documents didentitat dels progenitors, i el Llibre de Família, en cas que el tinguin, de manera que es puguin fer les anotacions pertinents.

Quan s’obté el certificat literal de naixement?

Quan es fa la inscripció del naixement d’un nadó, és comú que els progenitors es preguntin si cal que esperin un cert temps per obtenir el certificat literal.

El certificat literal de naixement és aquell que conté tota la informació de la inscripció del naixement, ja que n’és una còpia exacta, per la qual cosa es pot considerar el document més complet.

El Registre Civil emet de manera electrònica el certificat de fe de naixement literal una vegada realitzada la inscripció, per la qual cosa els progenitors el poden utilitzar quan ho necessitin.

Cita prèvia per al Registre Civil de Badalona

Mapa de situació – On és

Santa Bàrbara 64, 08910 Badalona, ​​Barcelona