Registre Civil de Sabadell, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Avda. Francesc Macià, 34-36, Torre 1 Eix Macià 08208 Sabadell
  • Telèfon: 937 454 218
  • Email: registrocivil.sabadell@justicia.es
  • Enllaç GPS: 41.552687670039, 2.0987509527786
Registre Civil de Sabadell, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9 a 13h

Dimarts

9 a 13h

Dimecres

9 a 13h

Dijous

9 a 13h

Divendres

9 a 13h

Dissabte

Diumenge


Oficina del Registre Civil a Sabadell, Barcelona

Per realitzar sol·licituds en línia relacionades amb la ciutat de Sabadell podeu accedir a la pàgina de certificats en línia.

El Registre Civil de Sabadell és a l’Avinguda Francesc Macià, 34-36, Torre 1 Eix Macià, al costat del Jutjat d’Instrucció i la Biblioteca Judicial de Barcelona. A la seva esquena hi ha el carrer dels Filadors.

Certificat de naixement a Sabadell

El certificat de naixement, o partida de naixement, és un document legal per donar fe d’un naixement. Conté les dades relatives a la persona, el nom, lloc, data, hora on es va produir.

Certificat de matrimoni a Sabadell

El Certificat de Matrimoni expedit pel Registre Civil de Sabadell acredita l‟acte del matrimoni a la ciutat, s‟expedeix sigui matrimoni civil o religiós. Reflecteix el nom dels cònjuges, així com la data, lloc i hora en què es va produir. (art. 69 LRC)

Certificat de defunció a Sabadell

El certificat de defunció mostra les dades del fet produïdes a la ciutat. Per tenir accés al certificat o partida de defunció cal assenyalar la localitat on es va produir, si fou a Sabadell correspon a aquest registre.

Preguntes freqüents a Registres civils:

Quin Registre Civil em correspon a província?

Cada província compta amb un Registre Civil que s’encarrega de processar les sol·licituds dels ciutadans que resideixen a aquesta província.

Els ciutadans poden adreçar-se al lloc per poder realitzar qualsevol tràmit relacionat amb el seu estat civil o legal, o per inscriure algun fet de caràcter legal que hagi passat.

Perquè el ciutadà conegui a quin Registre Civil ha d’assistir, heu d’ubicar les oficines d’aquest lloc que corresponguin a la província o el municipi de la vostra residència, o de la localitat on hagi ocorregut l’esdeveniment.

Quins són els documents necessaris per obtenir el DNI d’un nounat?

Els progenitors poden tramitar el DNI del seu fill quan és un nounat si així ho desitgen, o si ho necessiten per poder realitzar algun tràmit.

Per això cal presentar els progenitors juntament amb el nadó al Registre Civil amb els requisits, els quals són el Certificat d’empadronament del seu fill, el certificat de naixement literal i una fotografia del nadó.

És recomanable que tots aquests documents els puguin tenir en una carpeta ben organitzada, i també que puguin concertar una cita prèvia perquè no hagin de perdre temps d’espera amb el nadó a l’oficina.

Quants anys de residència són necessaris per obtenir la nacionalitat espanyola?

Els estrangers residents al país espanyol poden optar per obtenir la residència espanyola, sempre que compleixin amb certs requisits i presentin els documents obligatoris.

Hi ha diverses modalitats en què pot ser atorgada la residència a l’estranger resident, però la més comuna és que l’estranger ha de residir de manera continuada i legal per deu anys per poder fer la petició.

Les excepcions s’apliquen per als estrangers residents en condició de refugiats, que han de complir cinc anys al país, i per als ciutadans de països Iberoamericans que només han de complir dos anys de residència.

Cita prèvia al Registre Civil de Sabadell

Mapa de situació – On és

Avda. Francesc Macià, 34-36, Torre 1 Eix Macià 08208 Sabadell