Registre Civil a Castellnou de Bages

Aquestes són totes oficines de registre civil a Castellnou de Bages. Per realitzar qualsevol tipus de procés en línia o cara a cara, seleccioneu una de les oficines que apareix a la llista següent.

Un cop hàgiu seleccionat una oficina, podeu veure el telèfon i calendari del registre civil de Castellnou de Bages.

Procediments disponibles al Registre Civil de Castellnou de Bages

 • Certificat de naixement a Castellnou de Bages
 • Certificat de matrimoni a Castellnou de Bages
 • Certificat de fefunció a Castellnou de Bages
 • Canvi de nom o cognoms a Castellnou de Bages
 • Cita prèvia Castellnou Castellnou de Bages
 • Calendari i oficines del registre civil a Castellnou de Bages

Certificat de naixement a Castellnou de Bages

Des del punt de vista de la llei civil, un certificat de naixement és un document expedit per un Registre civil que té com a funció principal per donar fe del fet d’un naixement, la data en què el sexe de la persona nascuda i el moment en què aquest naixement es va produir, juntament amb la filiació dels registrats.

Els certificats de naixement poden ser de dos tipus:

 • Els positius serveixen a la fe d’una inscripció, i ser capaç de prendre la forma d’un extracte o literal (més extens)
 • Els negatius testimonien que un ciutadà no ha estat registrat en aquest registre civil.

Certificat de matrimoni a Castellnou de Bages

Ens referim a certificat de matrimoni al document expedit pel Registre Civil, que demostra l’acte de matrimoni, a més de la data, l’hora i el lloc on es va trigar Col·loqueu el mateix (art. 69 LRC)

De la mateixa manera, és possible emetre Certificacions de matrimoni electròniques acompanyades del segell electrònic de la Direcció general dels registres i el notariado prenent com a punt de partida Les dades contingudes a la base central de les persones físiques registrades en els registres civils rellevants.

Certificat de fefunció a Castellnou de Bages

Quan parlem de certificat de defunció ens referim al document oficial que emet el Registre civil sobre el registre o no de la mort en un dels seus fitxers.

S’ha de tenir en compte que un certificat de defunció es pot emetre posteriorment i és diferent del certificat de defunció mèdica que emet al metge certificant la mort, cosa que permet la seva inscripció a El Registre civil, generalment pertanyent al lloc on es produeix la mort.

Canvi de nom o cognom a Castellnou de Bages

A qualsevol Registre civil Els ciutadans poden sol·licitar un canvi de nom o cognom o fins i tot l’ordre d’ells. Aquest és un processament totalment gratuït i només serà necessari que el demandant compleixi els requisits bàsics en ell, que assumeix la naturalesa lògica d’aquest canvi.

Requisits:

 • Que la persona que vulgui dur a terme el canvi dels EUA i és conegut pel cognom que sol·licita. Això ha de ser real i no ha estat creat intencionalment per aconseguir el canvi.
 • Que els nous cognoms desitjats pertanyen a una manera legítima de l’interessat.
 • Els cognoms han de pertànyer a les dues línies progenitores, una de paterna i una altra a la criada.

Cita prèvia per a Castellnou Registre civil de Bages

Us recordem que pot ser molt útil contactar amb el registre al qual anireu a sol·licitar cita prèvia, evitant cues innecessàries i espera. Podeu gestionar la vostra cita trucant al telèfon que teniu els registres que tinguin aquest servei.

Calendari de registre civil Castellnou de bosses i oficines disponibles

El calendari més freqüent dels registres civils és de de dilluns a divendres de 8:00 a 2:00 a les 2:00 del migdia.. Tanmateix, us recomanem contactar amb anterioritat per confirmar la vostra cita.

Castellnou de Bages té Oficines de registre civil Per dur a terme els seus procediments com: Certificats de matrimoni, mort o de naixement, o canvis de nom.

Aquesta llista conté les Oficines del Registre Civil que es troben a Castellnou de Bages o al seu voltant.

Per realitzar passos com els que es discuteixen en alguna oficina de bosses de Castellnou, feu clic a una de les opcions que us mostren per veure la informació de contacte.


Sol·licitar cita a Jutjat de Pau de Castellnou De Bages

 • Adreça: Plaça De L Església S/n, 08251, Castellnou De Bages, Barcelona
 • Telèfon / Fax: 938272091 / 938272091
 • Email:
 • Enllaç Maps: Com arribar

Registre Civil a Castellnou de Bages, Barcelona

Mapa de situació / On és / Com arribar