Registre Civil a Castellví de Rosanes

Aquests són tots els oficines de registre civil a Castellví de Rosanes. Per realitzar qualsevol tipus de procés en línia o cara a cara, seleccioneu una de les oficines que apareix a la llista següent.

Un cop hàgiu seleccionat una oficina, podeu veure el telèfon i calendari del Registre Civil de Castellví de Rosanes.

Procediments disponibles al Registre Civil de Castellví de Rosanes

 • Certificat de naixement a Castellví de Rosanes
 • Certificat de matrimoni a Castellví de Rosanes
 • Certificat de dispositius a Castellví de Rosanes
 • Canvi de nom o cognom a Castellví de Rosanes
 • Cita prèvia Castellví de Rosanes
 • Horari i oficines de registre civil a Castellví de Rosanes

Certificat de naixement a Castellví de Rosanes

Des del punt de vista de la llei civil, un certificat de naixement és un document expedit per un Registre civil que té com a funció principal per donar fe del fet d’un naixement, la data en què el sexe de la persona nascuda i el moment en què aquest naixement es va produir, juntament amb la filiació dels registrats.

Els certificats de naixement poden ser de dos tipus:

 • Els positius serveixen a la fe d’una inscripció, i ser capaç de prendre la forma d’un extracte o literal (més extens)
 • Els negatius testimonien que un ciutadà no ha estat registrat en aquest registre civil.

Certificat de matrimoni a Castellví de Rosanes

Ens referim a certificat de matrimoni al document expedit pel Registre Civil, que demostra l’acte de matrimoni, a més de la data, l’hora i el lloc on es va trigar Col·loqueu el mateix (art. 69 LRC)

De la mateixa manera, és possible emetre Certificacions de matrimoni electròniques acompanyades del segell electrònic de la Direcció general dels registres i el notariado prenent com a punt de partida Les dades contingudes a la base central de les persones físiques registrades en els registres civils rellevants.

Certificat de fefunció a Castellví de Rosanes

Quan parlem de certificat de defunció ens referim al document oficial que emet el Registre civil sobre el registre o no de la mort en un dels seus fitxers.

S’ha de tenir en compte que un certificat de defunció es pot emetre posteriorment i és diferent del certificat de defunció mèdica que emet al metge certificant la mort, cosa que permet la seva inscripció a El Registre civil, generalment pertanyent al lloc on es produeix la mort.

Nom o canvi de cognoms a Castellví de Rosanes

A qualsevol Registre civil Els ciutadans poden sol·licitar un canvi de nom o cognom o fins i tot l’ordre d’ells. Aquest és un processament totalment gratuït i només serà necessari que el demandant compleixi els requisits bàsics en ell, que assumeix la naturalesa lògica d’aquest canvi.

Requisits:

 • Que la persona que vulgui dur a terme el canvi dels EUA i és conegut pel cognom que sol·licita. Això ha de ser real i no ha estat creat intencionalment per aconseguir el canvi.
 • Que els nous cognoms desitjats pertanyen a una manera legítima de l’interessat.
 • Els cognoms han de pertànyer a les dues línies progenitores, una de paterna i una altra a la criada.

Cita prèvia per al Registre Civil de Castellví de Rosanes

Us recordem que pot ser molt útil contactar amb el registre al qual anireu a sol·licitar cita prèvia, evitant cues innecessàries i espera. Podeu gestionar la vostra cita trucant al telèfon que teniu els registres que tinguin aquest servei.

Calendari de registre civil Castellví de Rosanes i oficines disponibles

El calendari més freqüent dels registres civils és de de dilluns a divendres de 8:00 a 2:00 a les 2:00 del migdia.. Tanmateix, us recomanem contactar amb anterioritat per confirmar la vostra cita.

A continuació, us proporcionarem una llista de totes les Oficines del Registre Civil es pot trobar a Castellvi de Rosanes. Per sol·licitar certificats de naixement, mort o matrimoni a Castellví de Rosanes, seleccioneu una oficina i mostrar-vos la informació de contacte necessària.


Sol·licitar cita a Jutjat de Pau de Castellví De Rosanes

 • Adreça: Avinguda Mare De Déu De Montserrat 5, 08769, Castellví De Rosanes, Barcelona
 • Telèfon / Fax: 937751942 / 937751942
 • Email:
 • Enllaç Maps: Com arribar

Registre Civil a Castellví de Rosanes, Barcelona

Mapa de situació / On és / Com arribar