Registre Civil de Sant Cugat del Vallès, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Carrer de Pere Esmendia, 15, 08191 Rubí, Barcelona
  • Telèfon: 935 860 894
  • Email: registrocivil.santcugatdelvalles@justicia.es
  • Enllaç GPS: 41.48991393049379, 2.0308683921643933
Registre Civil de Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Hores d’obertura (horari / informació)

Dilluns

9 a 14h

Dimarts

9 a 14h

Dimecres

9 a 14h

Dijous

9 a 14h

Divendres

9 a 14h

Dissabte

Diumenge


Oficina del Registre Civil de Sant Cugat del Vallès

Al Registre Civil de Sant Cugat del Vallès, mitjançant una sol·licitud es poden obtenir documents sobre situacions civils esdevingudes a la ciutat, de forma presencial, per internet i correu postal.

El Registre Civil de Sant Cugat del Vallès, Barcelona, ​​es troba al Carrer de Pere Esmendia, 15, just a la cruïlla amb el carrer Jose Torrijos.

Sol·licitar certificat de naixement a Sant Cugat del Vallès

Podeu sol·licitar de forma online el vostre certificat de naixement ocorregut a la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

Sol·licitar certificat de matrimoni a Sant Cugat del Vallès

Per sol·licitar en línia el vostre certificat de matrimoni si aquest s’ha celebrat a Sant Cugat del Vallès.

Sol·licitar certificat de defunció a Sant Cugat del Vallès

Defuncions a la ciutat de Sant Cugat del Vallès generen al Registre Civil la corresponent inscripció.

Preguntes freqüents sobre el Registre Civil

Registres Civils

A la majoria dels països, s’usa un sistema de registre civil per registrar estadístiques sobre esdeveniments vitals, com ara naixements, morts, matrimonis, divorcis i morts fetals. Aquest sistema administratiu del govern crea un registre permanent de cada esdeveniment. Un sistema CRVS que funciona bé té com a objectiu:

Assegurar les persones amb reconeixement de la seva identitat legal i garantir els drets daccés als serveis públics, la protecció social i els drets humans.

Generar estadístiques sobre la dinàmica de la població i els indicadors de salut de forma contínua per al país en conjunt ia nivell local per a les seves subdivisions administratives;

Generar informació estadística essencial de què depenguin els responsables de la presa de decisions per a la formulació, planificació i implementació de polítiques, i monitoratge, i

Permetre la comprensió de la prevalença, la distribució i les causes de la mortalitat, així com identificar les desigualtats i les prioritats en matèria de salut.

El registre civil està definit per l’ONU com a:

… “el registre continu, permanent, obligatori i universal de l’ocurrència i les característiques d’esdeveniments vitals (nascuts vius, morts, morts fetals, matrimonis i divorcis) i altres esdeveniments d’estat civil pertanyents a la població segons el que disposa decret, llei o regulació, dacord amb els requisits legals de cada país “1.

El desenvolupament i l’enfortiment dels sistemes de CRVS són importants per millorar la qualitat de les estadístiques vitals d’un país i utilitzar aquesta informació per orientar les polítiques i els programes.

Aquest concepte més ampli ha estat capturat en la definició de l’ONU d’un sistema d’estadístiques vitals com ara… el procés total de:

  • 1) recopilar informació per registre civil o enumeració sobre la freqüència o ocurrència d’esdeveniments vitals específics i definits, així com les característiques rellevants dels esdeveniments mateixos i la persona o persones involucrades; i
  • 2) compilar, processar, analitzar, avaluar, presentar i disseminar aquestes dades en forma estadística.

Cita prèvia al Registre Civil de Sant Cugat del Vallès

Mapa de situació – On és

Carrer de Pere Esmendia, 15, 08191 Rubí, Barcelona