Registre Civil a Sant Cebrià de Vallalta

Aquestes són totes les Oficines del Registre Civil a Sant Cebrià de Vallalta. Per realitzar qualsevol tipus de tràmit online o presencial seleccioneu una de les oficines que apareix al següent llistat.

Un cop hagueu seleccionat una oficina podreu consultar el telèfon i horari del registre civil de Sant Cebrià de Vallalta.

Tràmits disponibles al registre civil de Sant Cebrià de Vallalta

 • Certificat de naixement a Sant Cebrià de Vallalta
 • Certificat de matrimoni a Sant Cebrià de Vallalta
 • Certificat de defunció a Sant Cebrià de Vallalta
 • Canvi de nom o cognoms a Sant Cebrià de Vallalta
 • Cita prèvia registre civil Sant Cebrià de Vallalta
 • Horari i oficines del registre civil a Sant Cebrià de Vallalta

Certificat de naixement a Sant Cebrià de Vallalta

Des del punt de vista del Dret Civil, un Certificat de Naixement és un document expedit per un Registre Civil que té com a funció principal donar fe del fet d’un naixement, la data en què va tenir lloc, el sexe de la persona nascuda, i de l’hora en què es va produir aquest naixement, juntament amb la filiació de l’inscrit.

Els Certificats de Naixement poden ser de dos tipus:

 • Els positius serveixen donen fe duna inscripció, i podent prendre la forma dun extracte o literals (més extensos)
 • Els negatius donen fe que en aquest Registre Civil no s’ha inscrit un ciutadà

Certificat de matrimoni a Sant Cebrià de Vallalta

Ens referim per Certificat de Matrimoni al document expedit pel Registre Civil, que acredita l’acte del matrimoni, a més de la data, hora i lloc en què va tenir lloc el mateix (art. 69 LRC)

De la mateixa manera, és possible expedir Certificacions Electròniques de Matrimoni acompanyades del segell electrònic de la Direcció General dels Registres i del Notariat prenent com a punt de partida les dades contingudes a la base central de dades de les persones físiques inscrites als Registres Civils pertinents.

Certificat de defunció a Sant Cebrià de Vallalta

Quan parlem de Certificat de Defunció ens referim al document oficial que emet el Registre Civil sobre la inscripció o no d’una defunció en un dels arxius.

Cal tenir en compte que un Certificat de defunció s’emet posteriorment i és diferent del Certificat Mèdic de Defunció que expedeix el metge que certifica la mort, permetent així la seva inscripció al Registre Civil, generalment pertanyent al lloc on es produeixi la mort .

Canvi de nom o cognoms a Sant Cebrià de Vallalta

En qualsevol registre civil els ciutadans poden sol·licitar un canvi de nom o de cognoms o fins i tot l’ordre dels mateixos. Aquest és un tràmit completament gratuït i només caldrà que el demandant compleixi amb uns requeriments bàsics en el mateix, que atenen per descomptat la lògica naturalesa del canvi esmentat.

Requisits:

 • Que la persona que vulgui fer el canvi utilitza i és conegut pel cognom que estigui sol·licitant. Aquest ha de ser real i no haver-se creat de manera intencionada per poder assolir el canvi.
 • Que els cognoms nous desitjats pertanyin de manera legítima a linteressat.
 • Els cognoms han de pertànyer a les dues línies de progenitors, un per part paterna i un altre per part materna.

Cita prèvia per al registre civil de Sant Cebrià de Vallalta

Us recordem que pot ser de gran utilitat contactar prèviament amb el registre al que aneu a acudir per sol·licitar cita prèvia, evitant cues i esperes innecessàries. Podeu gestionar la vostra cita trucant per telèfon als registres que disposen d’aquest servei.

Horari registre civil Sant Cebrià de Vallalta i oficines disponibles

L’horari més habitual dels registres civils és de dilluns a divendres de 8:00 del matí a 14:00 del migdia. No obstant us recomanem contactar prèviament per confirmar la vostra cita.

Sant Cebrià de Vallalta disposa d’Oficines del Registre Civil per efectuar els seus tràmits com: Certificats de Matrimoni, Defunció o Naixement, o Canvis de Nom.

Aquest llistat conté les Oficines del Registre Civil que es troben a Sant Cebrià de Vallalta o als voltants.

Per realitzar gestions com les a dalt comentades a alguna Oficina de Sant Cebrià de Vallalta, feu clic sobre una de les opcions que us mostrem a per veure la informació de contacte.


Sol·licitar cita a Jutjat de Pau de Sant Cebrià De Vallalta

 • Adreça: Carrer Centre 27, 08396, Sant Cebrià De Vallalta, Barcelona
 • Telèfon / Fax: 937631024 / 937631024
 • Email:
 • Enllaç Maps: Com arribar

Registre Civil a Sant Cebrià de Vallalta, Barcelona

Mapa de situació / On és / Com arribar