Registre Civil de Martorell, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

Registre Civil de Martorell, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9 a 14h

Dimarts

9 a 14h

Dimecres

9 a 14h

Dijous

9 a 14h

Divendres

9 a 14h

Dissabte

Diumenge


Oficina Registre Civil de Martorell, Barcelona

Al Registre de Martorell, es pot tramitar documents sobre situacions civils esdevingudes a la ciutat, de manera presencial, per correu tradicional i per internet.

El Registre Civil de Martorell, Barcelona, ​​es troba Passatge del Sindicat, 10, com a referència a la zona hi ha un supermercat.

Formulari per a certificat de naixement a Martorell

Podeu sol·licitar de forma online el vostre certificat de naixement ocorregut a la ciutat de Martorell.

Formulari per a certificat de matrimoni a Martorell

Per sol·licitar en línia el vostre certificat de matrimoni si aquest s’ha celebrat a Martorell.

Formulari per a certificat de defunció a Martorell

Defuncions a la ciutat de Martorell generen al Registre Civil la corresponent inscripció.

Preguntes freqüents sobre el Registre Civil:

Registre Civil a prop meu

El Registre Civil que està ubicat en una localitat determinada és l’encarregat d’atendre les necessitats legals i civils dels ciutadans residents d’aquest lloc.
S’han ubicat diverses oficines d’aquest organisme a nivell nacional a diferents ciutats i localitats per tal que puguin brindar-los l’atenció oportuna als ciutadans, i que els tràmits puguin ser més optimitzats i realitzats d’una manera més ordenada.
La inscripció i emissió de certificats de matrimoni, naixement i defunció són els tràmits més comuns en aquestes oficines, per aquest motiu sempre és recomanable que el ciutadà pugui fer la inscripció d’algun d’aquests fets al Registre Civil més proper.

Quins són els números de contacte del Registre Civil Consular?

El Registre Civil Consular que està ubicat en una localitat determinada en un país estranger, treballa al servei dels ciutadans espanyols que hi estiguin residint.

Alguns cops sorgeixen alguns dubtes pel que fa a la tramitació i sol·licitud de certs documents, per la qual cosa pot resultar més senzill fer una trucada que adreçar-se a les oficines personalment.

Per aquest motiu estan a disposició els números telefònics dels diferents departaments que funcionen al Registre Civil Consular, per tal que el ciutadà pugui fer les seves consultes d’una manera més còmoda.

Com puc consultar l’estat del tràmit de cancel·lació d’antecedents penals?

Tot ciutadà que hagi realitzat la sol·licitud de cancel·lació d’antecedents penals pot consultar-ne l’estat a través de diferents modalitats.

Aquestes modalitats són mitjançant un escrit que ha de presentar telemàticament al Registre Electrònic del Ministeri, mitjançant un escrit postal amb una còpia de la sol·licitud, i finalment pot acudir de manera presencial a les oficines d’atenció al ciutadà.

Cita prèvia al Registre Civil de Martorell

Mapa de situació – On és

Passatge del Sindicat, 10, 08760 Martorell, Barcelona