Registre Civil a Vilassar de Dalt

Aquestes són totes oficines de registre civil a Vilassar de Dalt. Per realitzar qualsevol tipus de procés en línia o cara a cara, seleccioneu una de les oficines que apareix a la llista següent.

Quan hàgiu seleccionat una oficina, podeu consultar el telèfon i calendari del Registre Civil de Vilassar de Dalt.

Procediments disponibles al Registre Civil de Vilassar de Dalt

 • Certificat de naixement a Vilassar de Dalt
 • Certificat de matrimoni a Vilassar de Dalt
 • Certificat de fefunció a Vilassar de Dalt
 • Nom o cognom canvia a Vilassar de Dalt
 • Cita prèvia Inscripció civil Vilassar de Dalt
 • Horari i oficines del Registre Civil a Vilassar de Dalt

Certificat de naixement a Vilassar de Dalt

Des del punt de vista de la llei civil, un certificat de naixement és un document expedit per un Registre civil que té com a funció principal per donar fe del fet d’un naixement, la data en què el sexe de la persona nascuda i el moment en què aquest naixement es va produir, juntament amb la filiació dels registrats.

Els certificats de naixement poden ser de dos tipus:

 • Els positius serveixen a la fe d’una inscripció, i ser capaç de prendre la forma d’un extracte o literal (més extens)
 • Els negatius testimonien que un ciutadà no ha estat registrat en aquest registre civil.

Certificat de matrimoni a Vilassar de Dalt

Ens referim a certificat de matrimoni al document expedit pel Registre Civil, que demostra l’acte de matrimoni, a més de la data, l’hora i el lloc on es va trigar Col·loqueu el mateix (art. 69 LRC)

De la mateixa manera, és possible emetre Certificacions de matrimoni electròniques acompanyades del segell electrònic de la Direcció general dels registres i el notariado prenent com a punt de partida Les dades contingudes a la base central de les persones físiques registrades en els registres civils rellevants.

Certificat de dispositius a Vilassar de Dalt

Quan parlem de certificat de defunció ens referim al document oficial que emet el Registre civil sobre el registre o no de la mort en un dels seus fitxers.

S’ha de tenir en compte que un certificat de defunció es pot emetre posteriorment i és diferent del certificat de defunció mèdica que emet al metge certificant la mort, cosa que permet la seva inscripció a El Registre civil, generalment pertanyent al lloc on es produeix la mort.

Canvi de nom o cognoms a Vilassar de Dalt

A qualsevol Registre civil Els ciutadans poden sol·licitar un canvi de nom o cognom o fins i tot l’ordre d’ells. Aquest és un processament totalment gratuït i només serà necessari que el demandant compleixi els requisits bàsics en ell, que assumeix la naturalesa lògica d’aquest canvi.

Requisits:

 • Que la persona que vulgui dur a terme el canvi dels EUA i és conegut pel cognom que sol·licita. Això ha de ser real i no ha estat creat intencionalment per aconseguir el canvi.
 • Que els nous cognoms desitjats pertanyen a una manera legítima de l’interessat.
 • Els cognoms han de pertànyer a les dues línies progenitores, una de paterna i una altra a la criada.

Cita prèvia per al Registre Civil de Vilassar de Dalt

Us recordem que pot ser molt útil contactar amb el registre al qual anireu a sol·licitar cita prèvia, evitant cues innecessàries i espera. Podeu gestionar la vostra cita trucant al telèfon que teniu els registres que tinguin aquest servei.

Programa Registre civil Vilassar de Dalt i Oficines disponibles

El calendari més freqüent dels registres civils és de de dilluns a divendres de 8:00 a 2:00 a les 2:00 del migdia.. Tanmateix, us recomanem contactar amb anterioritat per confirmar la vostra cita.

A continuació, proporcionarem una llista de totes les Oficines del Registre Civil es pot trobar a Vilassar de Dalt. Per poder sol·licitar certificats de naixement, mort o matrimoni a Vilassar de Dalt, seleccioneu una oficina i mostrar-vos la informació de contacte necessària.


Sol·licitar cita a Jutjat de Pau de Vilassar De Dalt

 • Adreça: Plaça De La Vila 1, 08339, Vilassar De Dalt, Barcelona
 • Telèfon / Fax: 937359800 / 937359800
 • Email:
 • Enllaç Maps: Com arribar

Registre Civil a Vilassar de Dalt, Barcelona

Mapa de situació / On és / Com arribar