Registre Civil a Vallirana

Aquestes són totes oficines de registre civil a Vallirana. Per realitzar qualsevol tipus de procés en línia o cara a cara, seleccioneu una de les oficines que apareix a la llista següent.

Un cop hàgiu seleccionat una oficina, podeu consultar el telèfon i calendari del registre civil de Vallirana.

Procediments disponibles al Registre Civil de Vallirana

 • Certificat de naixement a Vallirana
 • Certificat de matrimoni a vallirana
 • Certificat de dispositius a Vallirana
 • Canvi de nom o cognoms a Vallirana
 • Cita de registre civil de Vallirana
 • Horari i oficines del Registre Civil a Vallirana

Certificat de naixement a Vallirana

Des del punt de vista de la llei civil, un certificat de naixement és un document expedit per un Registre civil que té com a funció principal per donar fe del fet d’un naixement, la data en què el sexe de la persona nascuda i el moment en què aquest naixement es va produir, juntament amb la filiació dels registrats.

Els certificats de naixement poden ser de dos tipus:

 • Els positius serveixen a la fe d’una inscripció, i ser capaç de prendre la forma d’un extracte o literal (més extens)
 • Els negatius testimonien que un ciutadà no ha estat registrat en aquest registre civil.

Certificat de matrimoni a Vallirana

Ens referim a certificat de matrimoni al document expedit pel Registre Civil, que demostra l’acte de matrimoni, a més de la data, l’hora i el lloc on es va trigar Col·loqueu el mateix (art. 69 LRC)

De la mateixa manera, és possible emetre Certificacions de matrimoni electròniques acompanyades del segell electrònic de la Direcció general dels registres i el notariado prenent com a punt de partida Les dades contingudes a la base central de les persones físiques registrades en els registres civils rellevants.

Certificat de fefunció a Vallirana

Quan parlem de certificat de defunció ens referim al document oficial que emet el Registre civil sobre el registre o no de la mort en un dels seus fitxers.

S’ha de tenir en compte que un certificat de defunció es pot emetre posteriorment i és diferent del certificat de defunció mèdica que emet al metge certificant la mort, cosa que permet la seva inscripció a El Registre civil, generalment pertanyent al lloc on es produeix la mort.

Canvi de nom o cognoms a Vallirana

A qualsevol Registre civil Els ciutadans poden sol·licitar un canvi de nom o cognom o fins i tot l’ordre d’ells. Aquest és un processament totalment gratuït i només serà necessari que el demandant compleixi els requisits bàsics en ell, que assumeix la naturalesa lògica d’aquest canvi.

Requisits:

 • Que la persona que vulgui dur a terme el canvi dels EUA i és conegut pel cognom que sol·licita. Això ha de ser real i no ha estat creat intencionalment per aconseguir el canvi.
 • Que els nous cognoms desitjats pertanyen a una manera legítima de l’interessat.
 • Els cognoms han de pertànyer a les dues línies progenitores, una de paterna i una altra a la criada.

Cita prèvia per al Registre Civil de Vallirana

Us recordem que pot ser molt útil contactar amb el registre al qual anireu a sol·licitar cita prèvia, evitant cues innecessàries i espera. Podeu gestionar la vostra cita trucant al telèfon que teniu els registres que tinguin aquest servei.

Calendari i oficines del registre civil de Vallirana disponible

El calendari més freqüent dels registres civils és de de dilluns a divendres de 8:00 a 2:00 a les 2:00 del migdia.. Tanmateix, us recomanem contactar amb anterioritat per confirmar la vostra cita.

Posem a la vostra disposició la llista més completa amb les Oficines del Registre Civil que els ciutadans poden localitzar a Vallirana. Per sol·licitar el matrimoni, la mort o els certificats de naixement, o els canvis de nom a Vallirana, primer heu de seleccionar una oficina, a la pàgina següent us donarem tota la informació de contacte que necessiteu.


Sol·licitar cita a Jutjat de Pau de Vallirana

 • Adreça: Carrer Major 329, 08759, Vallirana, Barcelona
 • Telèfon / Fax: 936830810 / 936830810
 • Email:
 • Enllaç Maps: Com arribar

Registre Civil a Vallirana, Barcelona

Mapa de situació / On és / Com arribar