Registre Civil de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Carrer de Dalt, 10-12, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona
  • Telèfon: 935 529 130
  • Email: registrocivil.santfeliudellobregat@justicia.es
  • Enllaç GPS: 41.38274276351568, 2.0455901069553875
Registre Civil de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9 a 14h

Dimarts

9 a 14h

Dimecres

9 a 14h

Dijous

9 a 14h

Divendres

9 a 14h

Dissabte

Diumenge


Oficina del Registre Civil de Sant Feliu de Llobregat

Al Registre Civil de Sant Feliu de Llobregat, es pot obtenir mitjançant una sol·licitud documents sobre situacions civils esdevingudes a la ciutat, de forma presencial, correu postal i internet.

El Registre Civil de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, ​​es troba al carrer Dalt, 10-12, com a referència a les rodalies hi ha la Comissaria de policia Sant Feliu de Llobregat.

Formulari de certificat de naixement a Sant Feliu de Llobregat

Podeu sol·licitar de forma online el vostre certificat de naixement ocorregut a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

Formulari de certificat de matrimoni a Sant Feliu de Llobregat

Per sol·licitar en línia el vostre certificat de matrimoni si aquest s’ha celebrat a Sant Feliu de Llobregat.

Formulari de certificat de defunció a Sant Feliu de Llobregat

Defuncions a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat generen al Registre Civil la corresponent inscripció.

Preguntes freqüents sobre el Registre Civil:

Registre de Civil certificats

L’oficina del Registre és un ens públic governamental, de vital importància per a la nació, ja que és l’únic encarregat de poder emmagatzemar i expedir documents, el qual altres no poden oferir.

També brinda assessoria per part dels treballadors de les diferents seus de la nació, més que tot a aquells ciutadans que estan buscant aquesta ajuda fonamental per concretar sol·licitar qualsevol document o fer-hi qualsevol Registre de dades o documentacions.

Avui dia el Registre Civil, s’encarrega d’atendre tota sol·licitud dels ciutadans, que arriben a les seus públiques, complint un horari en especificat des de les 9:00 del matí fins a les 2:00, laborant de dilluns a divendres, un que altres seus que treballen els dissabtes.

Quins certificats expedeix el Registre Civil

Es poden adquirir els diferents certificats:

Els certificats que expedeix el Registre, poden ser consignats per mitjà del correu electrònic o Internet, amb tan sols omplir un formulari i validar els teus documents, podràs gaudir del teu certificat digital, amb un límit de temps amb validesa.

Registre Civil Telèfon

A l’oficina del Registre, també compten amb línies telefòniques, en el qual podran els ciutadans de la nacionalitat, informar-se a través que facin una trucada, on seran atesos per un operador especialitzat, on et brindara tota informació que aquest a la seva abast.

També podran per mitjà de trucada, fer sol·licituds dels certificats, el qual per fer-ho és molt senzill, amb tan sols dictar certes dades que demanarà l’operador estaries optant per obtenir el certificat.

Quan l’operador processi la teva sol·licitud, haurà d’indicar-te el lloc on hagis de retirar el teu certificat que hagis sol·licitat.

És important que tinguis totes les teves dades totalment actualitzades, per poder fer un requeriment d’algun document al Registre Civil, perquè altrament podràs perdre el temps, ja que no aprovaran la teva sol·licitud i hauràs de fer tot el procés novament quan ja hagis actualitzat.

Cita prèvia al Registre Civil de Sant Feliu de Llobregat

Mapa de situació – On és

Carrer de Dalt, 10-12, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona