Registre Civil de Sant Baudili de Llobregat, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Carrer Carles Martí i Vila, 2, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona
  • Telèfon: 935 517 235
  • Email: registrocivil.sanbaudiliodellobregat@justicia.es
  • Enllaç GPS: 41.34871951895532, 2.0401756327819385
Registre Civil de Sant Baudili de Llobregat, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9 a 14h

Dimarts

9 a 14h

Dimecres

9 a 14h

Dijous

9 a 14h

Divendres

9 a 14h

Dissabte

Diumenge


Registre Civil de Sant Baudili de Llobregat, Barcelona

Al Registre Civil de Sant Baudili de Llobregat, es pot obtenir documents sobre successos civils ocorreguts a la ciutat, mitjançant una sol·licitud via internet, correu postal o acudint a l’oficina.

El Registre Civil de Sant Baudili de Llobregat, Barcelona, ​​es troba al carrer Carles Martí i Vila, 2, com a punt de referència aquesta la Prefectura de Policia Mossos d’Esquadra Sant Boi de Llobregat.

Demanar certificat de naixement a Sant Baudili de Llobregat

Podeu sol·licitar de forma online el vostre certificat de naixement ocorregut a la ciutat de Sant Baudili de Llobregat.

Demanar certificat de matrimoni a Sant Baudili de Llobregat

Per sol·licitar en línia el vostre certificat de matrimoni si aquest s’ha celebrat a Sant Baudili de Llobregat.

Demanar certificat de defunció a Sant Baudili de Llobregat

Defuncions a la ciutat de Sant Baudili de Llobregat generen al Registre Civil la corresponent inscripció.

Preguntes freqüents sobre el Registre Civil:

Es pot sol·licitar la postil·la de la Haia per correu postal?

El tràmit de la Postil·la de la Haia és realitzat per aquells ciutadans que volen viatjar a un país estranger que sigui membre del Conveni de la Haia, perquè els seus documents legals siguin vàlids en aquest lloc al qual es dirigeix.

Algunes persones pensen que l’única manera de fer aquest tràmit és de forma presencial, acudint a alguna de les oficines destinades per al processament d’aquesta sol·licitud.

Però també es pot sol·licitar la postil·la de la Haia a un document administratiu o judicial per mitjà del correu postal.

Això significa un gran avantatge per a aquells ciutadans que no tenen temps d’anar al lloc presencialment, per la qual cosa només n’hi haurà prou amb enviar la sol·licitud per correu i esperar que el lloc us avisi per anar a retirar el document postil·lat.

Com fer la inscripció de naixement des del Centre Sanitari?

La inscripció de naixement és un tràmit que han de realitzar els progenitors d’un nadó com més aviat millor després d’haver ocorregut el naixement.

Alguns Centres Sanitaris tenen comunicació telemàtica amb el Registre Civil perquè els progenitors no s’hagin de dirigir al lloc a fer el tràmit personalment.

Per poder fer la inscripció des del Centre Sanitari heu de manifestar la vostra voluntat de fer-ho d’aquesta manera, i proporcionar els vostres documents d’identitat.

Després, el Centre Sanitari enviarà al Registre Civil tots els documents necessaris perquè el tràmit es pugui dur a terme.

En cas que sigui necessari rectificar o verificar alguna dada, el Registre Civil es posarà en contacte amb algun dels progenitors.

Registre Civil horari d’atenció

L’horari d’atenció del Registre Civil està establert per poder atendre la quantitat més gran de ciutadans que sigui possible.

Algunes oficines del Registre Civil treballen un horari estès fins a les 5pm o 6pm, així com també hi ha altres oficines que treballen els dissabtes.

Però aquestes són l’excepció, ja que la majoria de les oficines treballen a l’horari comprès de 9am a 2pm, i cal concertar una cita prèvia per poder acudir al lloc personalment.

Cita prèvia al Registre Civil de Sant Baudili de Llobregat

Mapa de situació – On és

Carrer Carles Martí i Vila, 2, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona