Registre Civil de Manresa, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

Registre Civil de Manresa, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9 a 14h

Dimarts

9 a 14h

Dimecres

9 a 14h

Dijous

9 a 14h

Divendres

9 a 14h

Dissabte

Diumenge


Oficina del Registre Civil de Manresa, Barcelona

Al Registre de Manresa, es pot obtenir documents sobre situacions civils esdevingudes a la ciutat, per mitjà d’una sol·licitud presencial, per correu o mitjançant Internet.

El Registre Civil de Manresa, Barcelona s’ubica a Carrer Arbonés, 29-39, al costat del Jutjat Penal Número 1 ia les mateixes instal·lacions el Jutjat 1a Instància i Instrucció Núm.

Sol·licitar certificat de naixement a Manresa

Podeu sol·licitar de forma online el vostre certificat de naixement ocorregut a la ciutat de Manresa.

Sol·licitar certificat de matrimoni a Manresa

Per sol·licitar en línia el vostre certificat de matrimoni si aquest s’ha celebrat a Manresa.

Sol·licitar certificat de defunció a Manresa

Defuncions a la ciutat de Manresa generen al Registre Civil la corresponent inscripció.

Preguntes freqüents sobre el Registre Civil:

Com tramitar el certificat d’antecedents penals al Consolat?

Un ciutadà espanyol que resideixi a l’estranger pot fer la sol·licitud de l’expedició del certificat d’antecedents penals a les oficines consulars.

Per això heu de dirigir-vos de manera personal a les oficines, i si no sabeu on es troben podeu consultar l’adreça a la pàgina web del Ministeri d’Afers Exteriors.

Quan es presenti al lloc ha de tenir el seu DNI o passaport, de manera que es pugui identificar, i emplenar una sol·licitud. Ha de designar també un representant que pugui recollir el certificat ja que no es poden retirar a les Oficines Consulars.

Quins són els requisits de capacitat per poder contraure matrimoni?

A la llei estan establerts uns requisits de capacitat per contreure matrimoni que tot ciutadà que vulgui unir la seva vida amb una altra persona ha de complir perquè es pugui efectuar la celebració.

Aquests requisits són principalment l’edat, ja que un menor no pot contraure matrimoni sense el permís dels seus representants, i que no estigui casat prèviament ja que no es permet la poligàmia.

Un altre dels requisits és que els contraents no poden tenir una relació de parentiu en línia recta ni de manera adoptiva.

Registre Civil per internet

El Registre Civil Electrònic és la informatització de les dades d’un determinat Registre Civil, i així permet que qualsevol ciutadà pugui fer les seves sol·licituds de manera telemàtica.

No tots els Registres Civils compten amb un Registre Civil Electrònic, per la qual cosa en aquests casos no és possible fer tràmits i sol·licituds per internet, sinó de manera presencial.

Per fer els tràmits i sol·licituds davant del Registre Civil per internet només cal ingressar a través de la Seu Electrònica i utilitzar un ordinador que sigui compatible amb els requisits del sistema.

Cita prèvia al Registre Civil de Manresa

Mapa de situació – On és

Carrer d'Arbonés, 29, 08240 Manresa, Barcelona