Registre Civil de Granollers, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Carrer Josep Umbert, 124 Granollers
  • Telèfon: 936 934 502
  • Email: registrocivil.granollers@justicia.es
  • Enllaç GPS: 41.6026651, 2.2942445
Registre Civil de Granollers, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9am – 13pm

Dimarts

9am – 13pm

Dimecres

9am – 13pm

Dijous

9am – 13pm

Divendres

9am – 13pm

Dissabte

Diumenge


Oficina del Registre Civil a Granollers, Barcelona

Per realitzar sol·licituds en línia relacionades amb certificats de fets ocorreguts a Granollers.

El Registre Civil de Granollers es troba al carrer Joseo Umbert 124, allà pel camí Santa Quiteria. Està annex als Jutjats Granollers.

Certificat de naixement a Granollers

El certificat de naixement, o partida de naixement, és un document legal per donar fe d’un naixement. Conté les dades relatives a la persona, el nom, lloc, data, hora on es va produir.

Certificat de matrimoni a Granollers

El Certificat de Matrimoni expedit pel Registre Civil de Sabadell acredita l‟acte del matrimoni a la ciutat, s‟expedeix sigui matrimoni civil o religiós. Reflecteix el nom dels cònjuges, així com la data, lloc i hora en què es va produir. (art. 69 LRC)

Certificat de defunció a Granollers

El certificat de defunció mostra les dades del fet produïdes a la ciutat. Per tenir accés al certificat o partida de defunció cal assenyalar la localitat on es va produir, si fou a Sabadell correspon a aquest registre.

Preguntes freqüents a Registres civils

Quin Registre Civil em correspon per anotar el meu fill?

Quan passa el naixement d’un fill, cal que els progenitors facin la inscripció d’aquest fet al Registre Civil, ja que això és una obligació. De vegades els progenitors poden no estar segurs de quin Registre Civil correspon perquè facin la inscripció del naixement del seu fill.

La inscripció ha de realitzar -se al Registre Civil de la localitat on hagi ocorregut l’esdeveniment, i fins i tot en alguns Centres Sanitaris tenen l’opció disponible per als progenitors de fer la inscripció del naixement des d’allà. Si passa durant un viatge, es pot inscriure a la localitat habitual de residència dels progenitors.

Com sol·licitar el certificat de darrera voluntat sense certificat digital?

Per poder sol·licitar el certificat de darrera voluntat sense certificat digital cal comptar amb connexió a internet. Podeu ingressar a la Seu Electrònica del Ministeri de Justícia.

En aquesta pàgina web han de buscar la secció on es pot tramitar el certificat d’última voluntat, per després emplenar el formulari proporcionant les dades requerides.

D’aquesta manera és possible sol·licitar l’expedició del certificat d’última voluntat sense adreçar-vos personalment a les oficines del Registre Civil ni enviar la sol·licitud per correu. Quan hagueu fet la sol·licitud podeu descarregar un document que està signat electrònicament on apareix el número de la vostra sol·licitud per després descarregar el certificat electrònic en el moment que estigui disponible.

Quins són els requisits per fer el canvi de cognoms?

El ciutadà que vulgui fer el canvi dels seus cognoms està en lliure dret de fer-ho, i per això s’ha d’adreçar a les oficines del Registre Civil on hagin estat inscrites les dades de naixement, per tal que puguin tramitar la seva sol·licitud.
Per fer el canvi de cognoms cal que aquesta modificació no perjudiqui tercers, i que es realitzi la tramitació d’un expedient previ al lloc.

Cita prèvia al Registre Civil de Granollers

Mapa de situació – On és

Carrer Josep Umbert, 124 Granollers