Registre Civil del Prat de Llobregat, Barcelona


Adreça i contacte / Com arribar

  • Adreça: Av. Onze de Setembre, 74, 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
  • Telèfon: 933 70 83 61
  • Email: registrocivil.elpratdellobregat@justicia.es
  • Enllaç GPS: 40.6918386,-5.4345034
Registre Civil del Prat de Llobregat, Barcelona

Hores d’obertura

Dilluns

9 a 14h

Dimarts

9 a 14h

Dimecres

9 a 14h

Dijous

9 a 14h

Divendres

9 a 14h

Dissabte

Diumenge


Registre Civil del Prat de Llobregat, Barcelona

Al Registre Civil del Prat de Llobregat, és possible sol·licitar documents sobre successos civils esdevinguts a la ciutat, per mitjà d’internet, correu postal i presentant-se a l’oficina.

El Registre Civil del Prat de Llobregat, Barcelona, ​​està ubicat a la Plaça de l’Amistat, 1, sobre el carrer Riu Anoia, una referència a la zona és la Policia Local del Prat de Llobregat.

Demanar certificat de naixement al Prat de Llobregat

Podeu sol·licitar de forma online el vostre certificat de naixement ocorregut a la ciutat del Prat de Llobregat.

Demanar certificat de matrimoni al Prat de Llobregat

Per sol·licitar en línia el vostre certificat de matrimoni si aquest s’ha celebrat al Prat de Llobregat.

Demanar certificat de defunció al Prat de Llobregat

Defuncions a la ciutat del Prat de Llobregat generen al Registre Civil la corresponent inscripció.

Preguntes freqüents sobre el Registre Civil:

Certificats Online Registre Civil

Actualment, per mitjà de la pàgina oficial del Registre Civil és possible fer qualsevol sol·licitud de certificats Online del Registre Civil. Aquesta resulta ser una de les alternatives més simples i còmodes, sense la necessitat de sortir de la comoditat de la llar ni fer llargues cues. Aquesta plataforma electrònica avança cada dia per facilitar la realització dels tràmits de certificats, per tant, és un gran avantatge.

Quins són els certificats que s’obtenen de forma en línia?

Els ciutadans en accedir a la pàgina oficial del Registre tenen a la vostra disposició l’opció de tramitar i obtenir els certificats de matrimoni i de naixement.

Dissenyada per disminuir el col·lapse a les instal·lacions del registre. A més, és possible imprimir-ho a la comoditat de la llar.

En primer lloc, cal l’accés al lloc electrònic del Ministeri de Justícia, quan s’accedeix per primera vegada s’ha d’acceptar el certificat electrònic de la seu al navegador, confirmar-ho i llest. El navegador recomanat és Internet Explorer, el reconeix millor i està optimitzat per utilitzar els certificats de tipus electrònic.

Quan es té instal·lat el certificat o el DNIe, l’accés al lloc oficial reconeixerà la identitat digital. Posterior a la identificació, cal completar el registre amb les dades que sol·licita, per tant, és essencial tenir el llibre de família a prop, en cas de sol·licitar el certificat de naixement.

Però, si no està a la mà, l’opció és Altres dades, per col·locar la data de naixement, el nom del pare o de la mare, el municipi i la
Comunitat Autònoma.

En acabar, si estan correctes les dades el certificat es baixarà en format PDF. Allà apareixerà un codi de verificació al final del full, per a la validació del certificat a la mateixa pàgina.

Si no tenim certificat digital, el procediment és el mateix, amb l’excepció de no accedir a la pàgina del Ministeri de Justícia. Així mateix, el resultat serà diferent, el certificat serà enviat per correu al nostre domicili. Aquests són els certificats en línia del Registre Civil.

Cita prèvia al Registre Civil del Prat de Llobregat

Mapa de situació – On és

Av. Onze de Setembre, 74, 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona